Децата на Анджелина Джоли и Брад пораснаха (Какво се случва с тях днес?)

Гласувайте за статията

Актрисата и актьорът получиха съвместно попечителство над шестте си деца, това ли ще е краят на семейната война

Актьорите Брад Пит и Анджелина Джоли бяха смятани за една от най-красивите и хармонични двойки, но се разведоха след 11 години връзка, две години брак и шест деца.

А именно, те имат три осиновени и три биологични деца, които са под прицела на обществеността от раждането си, а сега са пораснали.

Папараците продължават да ги следват, където и да се появят, а всички медии с нетърпение чакат да чуят някакви подробности за децата на най-известната двойка. Наследниците на Джоли-Пит израснаха бързо и ето какво правят днес.

Големият син  Мадокс Джоли Пит  е на 19 години и наскоро се премести в Южна Корея, за да учи , но поради пандемичната ситуация в света той се завърна в Лос Анджелис и живее с майка си и други братя и сестри.

В момента учи „онлайн“ и е известно, че той не поддържа добри отношения с баща си и че Брад и Анджелина се разделиха след физически сблъсък между Мадокс и Брад.

Пакс Джоли Пит от всичките деца най- рядко се появява публично. Той учи от вкъщи и ходи на събития само когато има премиера на новите филми на майка му Анджелина.

Захара Джоли Пит

Захара Джоли Пит  е на 16 години, актрисата я осиновява, когато е само на шест месеца.

„Научих толкова много от нея. „Тя е моето семейство, но и истинска африканка“, каза Джоли в скорошно интервю.

Шайло Джоли Пит

Шайло Джоли Пит  е първото биологично дете на бившата най-популярна влюбена двойка и е на 15 години, а доскоро тя казва, че е той всъщност е момче и че всички трябва да се обръщат към нея с Джон. Но в последно време това остана в миналото. Шайло се разбира най-добре със сестра си Захара, защото те са на сходна възраст.

Вивиан Джоли Пит

Вивиен Джоли Пит  е любимката на мама и често е снимана да пазарува с Анджелина, от която не се разделя. Двете непрекъснато се целуват и прегръщат публично, а 12-годишното момиче вече се е пробвало като актриса. Тя има близнак Нокс Джоли Пит , който много прилича на баща си, с когото тя е много близка, предават от maskimagazin.faktor.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар