Ким Кардашиян в сълзи: Предадох Кание и семейството ни!

Ким Кардашиян в тежка депресия сн. You Tube
0

Ким Кардашиян се срина в семейното шоу

Ким Кардашиян (40) се разплака пред камерата в последния епизод на шоуто Keeping Up With Kardashians. Риалити звездата заяви, че е доста развълнувана от възможността да се събере с бившия си съпруг, но не вярва, че това ще се случи. Особено след бурната раздяла, която двамата си устроиха.

Ким разкри на сестрите си какво чувства по повод на развода си с Кание Уест. „Вече не мога да правя това. Предадох го“ започна през сълзи Кардашиян.

Риалити звездата заяви, че е съкрушена от раздялата им. Тя смята, че е изневерила на Кание като го е оставила сам да се оправя с проблемите си. В същото време брюнетката е категорична, че не може да се справи с връзката им. И смята, че нещата не се развиват добре помежду им. И няма шанс да се съберат, въпреки опитите им да спасят брака си.

„Той е страхотен баща и мисля, че заслужава някой, който ще подкрепя всяко негово движение. Някой, който ще бъде с него и ще го следва, където и да отиде. Чувствам се губеща в края на един много тежък 13-годишен брак“, каза тя, докато сестрите й я утешаваха.

По-рано тази година Ким подаде молба за развод с Кание. Рапърът от миналата година пък се оплаква, че иска да си вземе децата, а Крис Дженър – майката на Ким се опитва да го настани в санаториум. Той заяви, че тя е всяла раздор в семейството му и ги е разделила. По-късно те решиха да продължат да отглеждат заедно четирите си деца, но явно връзката помежду им продължава да се руши. Междувременно той се премести във вила в Уайоминг, а Ким остана с децата си в Хидън хилс.

Ким Кардашиян в тежка депресия сн. You Tube
Ким Кардашиян в тежка депресия сн. You Tube

Риалити звездата обаче не е щастлива от този факт. И признава, че се страхува за бъдещето на семейството си. Очевидно и третият й брак ще бъде завършен с развод, въпреки усилията й да го спаси.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.