Анджелина бясна след победата на Брад Пит: Не сме приключили с делата! Никога няма да му простя!

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли е бясна на Брад Пит

Актрисата Анджелина Джоли е бясна на Брад Пит. Звездата се е заканила да осъди бившия си съпруг на втора инстанция, след като се разбра, че е спечелил делото за съвместно попечителство над децата им. Брад, който от месеци се бори за това право, най-после получи желаното. Но Анджелина е толкова вбесена, че се заканва да го съсипе и то публично, пише „Дейли мейл“.

45-годишната актриса е останала „горчиво разочарована“ от резултата от делото за попечителство, съобщава „Американски седмичник“. И смята, че правната им битка „далеч не е приключила“. Смята се още, че звездата от „Господарката на злото“ ще даде „всичко, което има“, за да обжалва решението в съда.

Съдът постанови, че Брад и Анджелина ще имат съвместно попечителство над всичките си деца, с изключение на Мадокс, който вече не е непълнолетен.

„Сърцевината на този спор не е свързана с това, че Анджелина иска да държи децата далеч от баща им. Тя просто иска да се грижи за семейството си“, продължиха те. „Мотивацията й никога не е била да откаже на децата връзка с баща им.“, казва още анонимен източник.

Усложняващата се съдебна битка между бившите се напрегна още повече, след свидетелството на Джоли в съда. Тя се опита да представи доказателства за предполагаемо домашно насилие от Пит. Нещо, което „The Blast“ съобщи, че планира да направи още през март тази година.

Актрисата е силно разочарована, че не е била приета насериозно от съда. Отделно, тя е огорчена, че децата й не получили възможност да свидетелстват по време на делото. „Графикът за срещи и разговори винаги се определяше от съда. Тъжно е, че хората на Брад се радват на потенциална победа“, коментират приближени до звездата.

Анджелина Джоли бясна на Брад Пит след решението на съда сн. Уикимедия

Анджелина Джоли бясна на Брад Пит след решението на съда сн. Уикимедия

Двамата тепърва ще изясняват позициите си пред върховния съд. Особено, ако Анджелина реши, че не е доволна от решението на съдията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар