Деси Банова у ред ли е: Втрещи зрители и сътрапезници с потресаващи признания! (виж тук) Преглеждания: 2037

Деси Банова втрещи всички
0
Оценете този post

Деси Банова шокира мъжете около масата, както и зрителите!

Бившата синоптичка на Нова телевизия и настояща съпруга на експрезидента Росен Плевнелиев – Деси Банова, продължава с признанията за личния си живот. Които предизвикват повече смях у телевизионната аудитория, отколкото възхищение.

Деси Банова
Деси Банова втрещи всички

По време на вечеря в предаването „Черешката на тортата“, Банова изуми с потресаваща история за кърмата си. И то в компанията само на мъже, тъй като другата участничка отсъстваше.

„Пътувахме извън България. Аз не бях със сина ми, но не исках да загубя кърмата си и трябваше да я цедя на всеки 3 часа. Това се случва с електрическа помпа помпа и на австрийското летище в помещенията за бебета нямаше никакъв контакт.

Единственият, който намерих беше пред дамската тоалетна и съпругът ми застана с едно палто да ме прикрива, аз седнах на един куфар. Исках да запазя всяка една капка. На връщане, тръгваме да се прибираме с една огромна хладилна чанта с кърма“, разрива Деси Банова.

Американските власти обаче не се трогват от воплите на Банова, че е събирала кърмата за своя син и конфискуват хладилната чанта с храната за Йоан Плевнелиев, пише вестник „Минаха години“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.