Жестоката истина за заболяването на Лорина Камбурова! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Лорина Камбурова страдала от наследствено заболяване!

Младата актриса Лорина Камбурова е имала наследствена предразположеност към заболяване на белите дробове по линия на своята майка, чийто живот е прекъснат от рак на дихателните органи преди 18 години.

Лорина Камбурова

Талантливата и млада актриса Лорина Камбурова страдала от наследствено заболяване

30-годишната възпитаничка на НАТФИЗ издъхна в клиника в Москва след тежко изкаран коронавирус и двустранно възпаление на белите дробове.

Звездата на българското кино е очаквала трансплантация във Виена, но е криела от всичките си близки приятели и колеги своите здравословни проблеми.

По принцип трансплантация се прилага обикновено при пациенти с тежки увреждания на белите дробове, тя се налага при заболявания като емфизем, кистозна фиброза, пулмонална хипертония и други болести на дихателната система.

Не е известно каква точно е била диагнозата на Лорина Камбурова, но според медицината вероятността за развитие на белодробен рак е 2-5 пъти по-голяма при лица, имащи родител, болен от това заболяване.

Не само майката на красива Лорина си отива от смъртоносно заболяване, но и баща й я напуска, покосен от инфаркт, пише вестник Минаха години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар