Ким Кардашиян проговори за края на брака си с Кание Уест (Какво разкри?)

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян сподели, че се чувства като „провал“

Миналата есен Ким Кардашиян обяви, че риалити шоуто „Keep Up With The Kardashians“, което направи клана Кардашиян световноизвестен, приключва. В момента тече последният му сезон, който всички почитатели следят с интерес, тъй като 2021-ва година е видимо доста интересна най-вече за Ким.

Само преди два месеца Ким Кардашиян се превърна в милиардер: тя попадна в списъка с милиардери на списание „Forbes“, който включва 2,755 души. Риалити звездата дължи успеха си на инвестициите си в облекло и козметика, както и на телевизионните си участия. Но не всичко е само блясък и лукс.

В началото на годината Ким подаде молба за развод, малко след като с Кание Уест обявиха раздялата си. Това накара още повече хора да гледат риалитито, тъй като в него се разкрива именно личният живот на популярното семейство.

В предпоследния епизод Ким най-сетне проговори за края на брака си, който е трети по ред. През 2000 г. тя каза „да“ на Деймън Томас, но през 2004 г. двамата се разведоха.

През 2011 г. Ким отново даде шанс на брачния живот с Крис Хъмфрис, но само две години по-късно отношенията им приключиха. С Кание минаха под венчилото 2014 г. и сватбата им бе сред най-обсъжданите събития.

„Просто искам да се затворя в стаята си и никога повече да не изляза. Чувствам се като провал. Това е трети неуспешен брак. Но просто не можех повече да бъда прикована в тези отношения. Наистина не можех“, плаче Ким в епизода.

Припомняме, че от години е известно, че Кание Уест се бори с биполярно разстройство. Рапърът неведнъж е карал публиката да повдига вежди, заради нещата, които говори.

Ким Кардашиян проговори за края на брака си с Кание Уест сн. Инстаграм

Ким Кардашиян проговори за края на брака си с Кание Уест сн. Инстаграм

Ким от своя страна винаги го подкрепяше и молеше хората за разбиране и съчувствие. Нещата обаче започнаха да излизат извън контрол, когато Кание се кандидатира за президент на САЩ и започна да изнася скандални речи на митингите си. „Разводът бе неизбежен“, споделят приближени до двойката, предават от eva.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар