Хороскоп за 4 юни, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Отлично ще се разбирате с всички днес. Имате подход към хората.Ще получите предложения, които ще ви заинтригуват и ще приемете без дълго мислене. Неочаквана новина ще повлияе на вашите планове. Очаквайте парични постъпления и приятни изненади.

СКОРПИОН

Ден за обсъждане на сериозни въпроси. Днес никой няма да иска да спори с вас. Ще уредите стари конфликти и ще се помирите с хора, с които отдавна сте в разпра. Денят е подходящ за покупки, но ги направите без бързане, като избирате винаги най-доброто. Покана за събитие ще ви изненада приятно.

СТРЕЛЕЦ

Днес нещата ще ви се получат точно както искате да се случат. Смело може да започнете нов проект. Късметът е с вас и доста от идеите ще реализирате бързо. Лесно ще се сприятелявате и ще намерите нови партнжорства. Времето е отлично за решаване на домашни проблеми и някои битови въпроси.

КОЗИРОГ

Възможни да дребни недоразумения, но като цяло денят е успешен. Може да завършите неща, които отдавна сте започнали. Много от тях ще се окажат по-прости, отколкото сте очаквали. Ако действате самостоятелно и се доверите на интуицията си, ще справите с всичко без проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Добър делови ден. Стройте смели планове и не се съмнявайте, че ще може да ги реализирате. Звездите ще ви подкрепят и струва си да се възползвате от това. Запознанства ще се окажат доста полезни на по-късен етап. Внимателни сте, отчитате интересите на скъпите за вас хора и близките ви са благодарни за това.

РИБИ

Напрегнат, но интересен ден. Трябва да преодолеете немалко препятствия, но вие сте готови и ентусиазирани. Не искате да стоите със скръстени ръце, а ще положите усилия за да постигнете на целите си. Лесно ще намерите подкрепа. Не е изключено това да е начало на приятелски отношения.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар