Икономическият министър Кирил Петков живее като холивудска звезда (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

1

Той е сред най-крупните предприемачи у нас

Оказва се, че служебният министър на икономиката Кирил Петков живее като истинска холивудска звезда.

Заедно със съпругата му Линда обикалят най-екзотичните кътчета по света и редовно си подаряват романтика в скъпи курорти. Последното им пътуване е било тази зима до Занзибар, където отпразнували заедно Деня на влюбените – 14 февруари.

Кирил Петков
Кирил Петков в Кения със съпругата му

В рая на Индийския океан те отседнали в частна вила, обградена от палми. Тя се намирала буквално на пясъка, на метри от вълните. Комплексът, към който къщата принадлежи, е сред най-луксозните на острова. Линда е отразила с изобилие от снимки престоя им там, а от приказните кадри лъха лукс.

Кирил ПетковЗа никого не е тайна, че цените за воаяж до Занзибар, където стотици българи отмаряха в началото на тази година заради липсата на рестрикции покрай Ковид-19, не са никак ниски. Пътуването до там струва между 3 и 5 хиляди лева на човек, в зависимост от класа хотел, в който туристите изберат да отседнат. Семейството на Кирил Петков било изкушено от един от най-скъпите варианти, с подсигурени всякакви екстри.

Кирил ПетковПреди това пък Кирил Петков и половинката му посетили друга държава, разположена на бреговете на Индийския океан, който очевидно им е слабост.
През зимата на 2019 г., са били на незабравима ваканция в Кения. Там също са събирали тен край басейните на 4-звезден топ курорт. Справка показва, че нощувката там надвишава стойността на минималната пенсия в България и е „скромните“ 400 лева.
Цялото им приключение отново коствало около 10 хиляди лева.

Кирил Петков

През зимата на 2019 г., са били на незабравима ваканция в Кения

Припомняме, че министър Петков е завършил в Харвард и е сред крупните предприемачи у нас.
Жена му Линда също има свой бизнес. Тя е позната на аудиторията с участието си в „Мастършеф“. Към момента министерската съпруга, която е чужденка и е родом от Канада, се е отдала на хобито си – кулинарията. Тя е собственик на сладкарница в София. Ценоразписът там не е по джоба на обикновения българин. Линда продава морковени торти по 92 лева, „Гараш“ за 69 лв. и чийзкейк за приблизително 95 лева.

Кирил ПетковКирил и половинката му са женени от дълго време и имат три дъщери. Най-голямата е вече на 20 години. На някои от пътешествията им ги придружават и децата. Най-често семейството кара сърф в Гърция, а за ските през зимата предпочитат България. Харесвало им и на плажа „Корал“ край Лозенец, където обичали да къмпингуват, пише retro.bg.

Кирил Петков

Кирил Петков
Сватбата на Кирил Петков

1 коментар
  1. трима са много казва

    а сега избрал да се карантинира в резиденция лозенец само с лена бориславова, що не са взели и борката

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.