Жената на Тото от СкандаУ се подигра с визията на Жанета Осипова! (още подробности)

Гласувайте за статията

Кристин на Тото от СкандаУ не понася пластмасовите кукли!

Една от най-известните и естествени красиви ВИП съпруги – Кристин Петринска на Тото от СкандаУ скочи срещу безумните подобрения, които младите жени правят по лицето си.

Тото от СкандаУ

Жената на Тото от СкандаУ се присмя на плеймейтката

Повод за гневния й изблик става реклама, която я агитира да увеличи обема на устните си. И на която се вижда друга известна българка-плеймейтката Жанета Осипова.

„Боже господи, какво си причинявате. И това ми излиза като спонсорирана реклама, за да ме зариби“, ядоса се Кристин, която е танцьорка.

Снимката наистина е доста шокираща и едва ли действа като реклама, а по-скоро като антиреклама.За разлика от нея Цвети Петрова, половинката на Криско, се подготвя за лятото малко по-усилено от повечето си фенове.

Доказателството – нейните постоянни Instagram story-та, от които виждаме процедури, тренировки, интервенции, на които се подлага в последно време. Цвети може и да е родила преди по-малко от 3 месеца, но вече може да се похвали с красива и хармонична коремна преса благодарение на тренировки и процедури за отслабване и стягане.

Но това далеч не е всичко по подготовката. Видимо тя е увеличила обема на устните си. Само преди часове тя се подложи на поредната процедура, този път на лицето. Целта – по-гладка кожа. Последва и друга – охлаждаща такава, която премахва целулита и мазнините. Става въпрос за криолипоза.

Преди няколко месеца Цвети се погрижи и за гръбнака си, така че по всичко личи, че 2021 г. е годината на подобренията за инфлуенсърката.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар