Цеца Величкович пръсна 15 хил евро за 1-ия РД на внука си (Вижте за кое колко се изръси)

Гласувайте за статията

На това се вика богата баба за пример, певицата плати 15 бона за рождения ден на Желко

Балканската мегазвезда Цеца Величкович, както съобщават медиите, пръсна 15 хиляди евро, за любимия си първороден внук. Причината е първият рожден ден на Желко, който певицата празнува със семейството, роднини и приятели на 3 юни, в елитен белградски ресторант.

Гостите обаче няма да са много, тъй като пандемията от коронавирус не е приключила и имунизацията с ваксини в Сърбия все още продължава. Само подбрани гости ще се радват на този рожден ден, на който ще присъстват прабабата и прадядото на Желко, а всъщност това са родителите на Цеца, които дойдоха в Белград по този повод от тяхното нишко село Житорадже.

Снимка: Инстаграм

Цеца, заедно със сина си Велко и снахата Богдана, избраха ресторант, украсен с много балони и детски аксесоари, а синьо-белият цвят доминира и  всичко е много цветно и весело. Певицата е платила около 3 хиляди евро само за тази украса.

Младата баба купи шампанско на стойност 1000 евро, докато тортата, която ще бъде бляскава и с няколко вкуса заедно с други сладки бисквитки, също ще струва около 1000 евро.

Или, както съобщават медиите, балканската дива ще плати общо 15 хиляди евро днес. А хората говорят, че Величкович никога не е била стисната, предават от vecer.press.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар