Сергей Станишев дипломира щерка си в… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Девойката е следвала специалност „Медиен бизнес“

Без никакво съмнение Сергей Станишев и съпругата му Моника могат да се нарекат горди родители.

Запознати издават, че доведената дъщеря на бившия премиер се е дипломирала преди броени дни.

Сергей Станишев

Девойката е следвала специалност „Медиен бизнес“

Моника, която носи името на своята майка и е от първия ѝ брак с банкера Венцислав Йосифов, е завършила едно от най-престижните учебни заведения в цял свят – Нюйоркския университет в Шанхай, Китай.

Там девойката е следвала специалност „Медиен бизнес“, заедно с деца гении от всички континенти. Междувременно доведената щерка на Сергей Станишев изучавала и китайски език. На дипломирането си тя не блеснала в скъпа рокля и лъскави бижута, а предпочела по-неглиже тоалет от черен панталон и дантелен топ.

Сергей СтанишевЗаедно с колегите ѝ от випуск 2021 на престижния ВУЗ дефилирали пред всички преподаватели, роднини и приятели, облечени в лилави тоги и с черни абсолвентски шапки. Не се знае дали семейството на Моника е присъствало лично на тържеството по връчването на дипломата ѝ, тъй като са изключително ангажирани.

През по-голямата част от годината Сергей Станишев и жена му живеят в Брюксел, където е неговата месторабота. Моника обаче редовно пътува до родината, тъй като пък нейният бизнес е тук. Между България и Белгия раснат и двете им общи деца – Дария и Георги. Те са страшно привързани към своята по-голяма сестра Моника. Тя редовно споделя снимки от общите им семейни ваканции и пътувания.

Сергей СтанишевМалчуганите имат и по-голям брат. Той също е дете на Йосифова от първия ѝ мъж и носи името на баща си – Венцислав. Венци-младши, подобно на сестра си, учи в престижен ВУЗ – университетът в Бостън, Америка. Там той следва специалност „Икономика и финанси“ и през 2022 г. ще завърши официално бакалавърската си степен.

От професионалната му биография се вижда, че редовно стажува в големи банкови институции в Щатите. Докато сестра му Моника е решила да се прибере и установи в България, той е увлечен от американската мечта и кракът му много рядко стъпва на родна земя. Сърцето му обаче е пленено от българка, с която имат връзка от доста време, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар