Какво се случва с дъщерята на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин?

Гласувайте за статията

Несъмнено е наследила таланта на родителите си

По всичко личи, че щерката на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, е наследила таланта им.

Чаровната София ще участва в новата продукция на Яна Маринова, посветена на домашното насилие.

Алекс Сърчаджиева

Несъмнено е наследила таланта на родителите си

Щерката на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин вече упорито следва стъпките на родителите си. След като преди половин година работи с майка си по филма „Пакет Вечност“, 10-годишното момиче ще направи запомняща се роля в предстоящия филм „Игра на доверие“.

Свалящ маските на домашното насилие, филмът представя проблемите, пред които се изправят две поколения жени. Те са изиграни от Яна Маринова и Луиза Григорова, които играха майка и дъщеря и в „Стъклен дом“.

За роднинската им връзка на екрана, Маринова загатна още преди няколко месеца, когато бяха пробите на костюми за заглавието.
„Кино майка и дъщеря“, написа неотдавна Маринова в социалните мрежи под кадър с Григорова и сина й Бран.

Вероятно София ще изиграе по-малката версия на героинята на Луиза в ретроспективните кадри

Тъй като филмът ще се фокусира върху историята и на двете жени, напълно възможно е София да изиграе по-малката версия на героинята на Луиза в ретроспективните кадри. Самият персонаж носи името Елена. Тя е представена като млада, красива, смела и борбена. Има брак с „мъжа-мечта“. Той обаче ще отключи спомени от травматичното й детство и ще й напомни, че не може да бяга от миналото.

В ролята на бленувания поне на първи прочит съпруг ще видим Владимир Зомбори. Неговият герой ще е успял млад предприемач.
„Идилията обаче се пропуква, когато той губи контрол върху желанията на съпругата си. Това сваля маската на добрите му намерения и разкрива друго безпощадно лице“, анонсират от екипа на заглавието.

Режисьор на „Игра на доверие“, е съпругът на Григорова – Мартин Макариев. С него Маринова е работила по всички свои филми („Привличане“ и „Диви и щастливи“). Режисьорът този път ще бъде и копродуцент заедно с актрисата. Към тях на тази позиция се присъединява и Александър Сано.

Клапата за филма щракна преди седмица, а зад камерата отново е Андрей Андреев. Зад сценария пък стои Борислав Захариев. Актьорският състав се допълва още от имена от ранга на Александър Димов, Пламен Манасиев, Христо Петков, Искра Донова, Яна Титова, Мария Каварджикова и Малин Кръстев, пише show.blitz.bg., позовавайки се на „Монитор“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар