Звездите от „Кварталът на богатите“ се хванаха за косите: Какво скара Миша Бартън и Рейчъл Билсън?

Гласувайте за статията

Миша Бартън и Рейчъл Билсън се хванаха за косите

Скандал с епични размери е на път да се разрази между звездите от „Кварталът на богатите“. Миша Бартън и Рейчъл Билсън се скараха задочно след подкаст, който разстрои много от участниците в сериала.

Рейчъл Билсън заяви, че Миша Бартън е изпратила „смесени съобщения“ за работата си в „The OC“ и се надява, че ще има възможност чрез своя подкаст да изясни ситуацията.

35-годишната Бартън говори за напускането си от хитовия сериал в интервю за „E!“ миналия месец. И заяви, че „общ тормоз от някои от мъжете“, заедно с включването на Билсън в „последната минута“, са я принудили да напусне сериала през третия сезон.

Билсън говори за скандала в новия подкаст на колежката си Мелинда Кларк, заявявайки, че Миша подава смесени сигнали. „Всъщност бих искала да поговоря с нея и да разбера какво е преживяването от нейна гледна точка“, продължи тя. „Виждах нещата малко по-различно, предполагам.“

Рейчъл и Мелинда говориха за напускането на Миша, след интервюто и признанието, което актрисата направи.

Билсън призна шока си, като каза: „Мелинда и аз говорихме веднага след като излезе интервюто. И първите ни реакции бяха „ Какво? “

Миша каза на „Е!“, че убивайки своята героиня Мариса Купър по време на третия сезон на шоуто просто е искала да напусне. “ В онзи момент нямаше много общо между нас“, допълни тя. И намекна, че е имало двоен стандарт. Докато след първия сезон от продукцията изравнявали заплатите на всички, към трети сезон е имало разделение между възнагражденията им.

Миша Бартън и Рейчъл Билсън на нож сн. Инстаграм

Миша Бартън и Рейчъл Билсън на нож сн. Инстаграм

Тя добави, че е преживяла и “ силен тормоз от страна на някои от мъжете на снимачната площадка, които ме караха да се чувствам наистина мръсно“. Което също е довело до решението й да напусне. „Имаше неща, които бяха подвеждащи, а някои хора бяха наистина много подли с моето 17-годишно аз“, казва още Бартън.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар