Бившият на Елена Йончева още върти фирмите й! (виж тук)

Гласувайте за статията

Наистина ли няма да се съберат Елена Йончева и Пламен Тодоров?!

Слуховете, че отношенията между евродепутатката Елена Йончева и бащата на детето й Пламен Тодоров са приключили окончателно, са на път да се окажат неверни. Двамата не делят един покрив, но са обвързани с обща бизнес дейност, пише столичен вестник.

Елена Йончева

Ще се съберат ли Елена Йончева и Пламен Тодоров?!

Оказва се, че архитектът Тодоров се води управител на фирмите на Йончева. Като евродепутат, журналистката няма право да извършва каквато и да е фирмена дейност или да получават пари от частния сектор. Може обаче да се води собственик.

Вероятно точно заради това като управител и на двете активни фирми на Йончева е записан Пламен Тодоров. Той още заема тази длъжност, нищо, че двамата отдавна вече не са двойка.

По всяка вероятност въпросните фирми не развиват никаква дейност в момента и едва ли са повод да се предполага че двамата планират да се съберат отново.

Навремето Елена и Пламен правят опити да въртят бизнес с шоколад. През 2015-а основават фирма, чиято дейност е именно производство и търговия с кафе и шоколадови изделия.

През първите няколко години регистрират и сравнително добри нетни приходи в порядъка на 50 000 лв. През 2019-а когато Йончева е избрана за евродепутат търговията остава на заден план и фирмата отчита едва 2000 лв. за година.

И докато в бизнес план двамата имат някакви допирни точки, то шансовете да живеят отново заедно са нулеви. Повече от година Пламен има връзка с младата си колежка Виктория, заради което Йончева чувствително е ограничила срещите на петгодишния си син с баща му. Малкият Теодор живее с майка си в Брюксел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар