Марта Вачкова стана жертва на… Преглеждания: 567

Тя сподели, че й е жал за измамените хора
0
Оценете този post

Тя сподели, че й е жал за измамените хора

И известната актриса Марта Вачкова пропищя от измамници в интернет.

Това, което показа и призна, предизвика мълниеносни коментари сред многобройните й последователи.

Обичаната българска актриса, която доскоро гледахме в хитовия сериал „Откраднат живот“, наскоро стана жертва на опит за фалшива реклама с нейния лик и име.

Марта Вачкова
Тя сподели, че й е жал за измамените хора

„Хора, моля ви, не вярвайте на тези престъпници. Използват името ми да ви лъжат. Заслужават съд и голямо наказание. Жал ми е за подведените и измамени от тях хора!“, написа Вачкова в социалните мрежи.

Проблематичната статия е свързана с папиломи по кожата. Във въпросния материал след разсъждението, че лекарите крият нещо от пациентите си в тази връзка, е споменато и името на Марта Вачкова, пише show.blitz.bg.

Припомняме, че неотдавна актрисата използва социалните мрежи, за да благодари на лекарите от неврохирургията в болница „Св. Иван Рилски“. Тя публикува снимка с доцент Минкин и посочи, че ѝ е била изрязана „болката“, с която живяла почти две години. Актрисата обаче не уточнява каква точно интервенция са ѝ правили.

Ето какво пише Вачкова:
„Запомнете този ЧОВЕК!
Доцент Минкин има златни ръце и златно сърце. Той и екипът на неврохирургията в болница Иван Рилски изрязаха болката, с която живях почти две години. Летя от щастие!
Имаме великолепни медици! Поклон!

Да кажа и за сестрите (колежките) и санитарите – чудни сте!
Благодаря!“, пише тя, отбелязва blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.