Рачков и Криско ще взривят голяма бомба през лятото

Рачков и Криско ще взривят голяма бомба през лятото
5 (100%) 1 vote

Комикът е готов на всичко за рейтинг

Както стана ясно наскоро от гостуването на Криско в „Забраненото шоу на Рачков“, двамата са роднини.

Оказва се, че тв водещият е кръстник на голямото дете на рапъра. Двамата съвсем скоро ще хвърлят и поредната бомба със свое участие!

Рачков

Комикът е готов на всичко за рейтинг

Няма да повярвате какво са намислили Рачков и Криско, от които май вече всичко може да се очаква. Комикът, който успоредно с воденето на шоуто си по Нова телевизия се пробва да развива и музикална кариера, явно е готов на всичко за рейтинг и внимание. Дуетът му с Криско обещава да е потвърждение за това.

Припомняме, че Димитър Рачков вече дебютира на музикална сцена с пародийното си парче „Вайръл“. То привлече доста интерес в социалните мрежи.
Интересен факт за тв водещия е също, че заради филма „Голата истина за група „Жигули“, той посещава уроци по пиано.

„В други предавания съм го правил и за една седмица издаването на парче, но с теб ще ни отнеме повече време“, заяви Криско по време на гостуването си при известния комик. Той визира парчето си „Кавала Кючек“, което изпя с Галена след предизвикателство от страна на Николаос Цитиридис.

Изпълнителят на „Да или не“ добави също, че с Рачков рядко са имали сериозен разговор. Именно това ще е причината и за евентуалното им забавяне. По песента си двамата се очаква да работят през лятото. Кога ще са готови да я представят, предстои да разберем, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар