Сватбата на Борис Джонсън предизвика 3 скандала (За какво говори целият свят?)

Гласувайте за статията

Вижте какво коментира целият свят за тайната сватба на британския премиер

Сватбата на Борис Джонсън и Кари Саймъндс (33 г.) , която се състоя в Уестминстърската катедрала в Лондон разбуни духовете. Тридесет гости присъстваха на церемонията, тъй като мерките заради коронавируса ограничават броя на присъстващите.

Двойката обяви годежа си, а след това и раждането на детето през февруари миналата година. Тогава Борис Джонсън окончателно финализира развода си със съпругата си Марина, а с Алегра се разведе през 1993 г.

Първият скандал около тази сватба е въпросът как е възможно два пъти разведеният Борис Джонсън да се ожени в католическа църква?

Сега журналистите призовават църквата да бъде по-отворена към онези, които искат да се оженят в храм и имат провалени бракове. Защото, ако Борис Джонсън може, защо не и други да могат?

Младоженците отложиха медения месец за догодина

Вторият скандал е церемонията, която се проведе тайно. На нея имаше 20-30 души, включително роднините: братята и сестрите на Борис Джонсън, но и майката на булката. Някои казват, че Борис се е опитал да свие семейно гнездо на фона на пандемията (която ограничава броя на гостите), но и се знае, че финансовото му състояние е лошо, докато други казват, че по този начин двойката прикрива факта, че някои членове на семейството не са съгласни със сватбата им. А именно, Борис има пораснали деца от брака си с Марина, а голямата им дъщеря е само с пет години по-млада от новата му съпруга.

Третият скандал е бурната връзка на новите съпрузи. Говореше се, че Кери няколко пъти публично го е гонила  от апартамента си, но отново се събират. След като започна връзка с Кери, той зе опитва да се поправи, започна да се грижи за здравето си: тренира, практикува йога и се храни здравословно, предават от ubavinaizdravje.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар