Изненада! Кание Уест в тайна връзка с Ирина Шейк? (Всичко за горещата двойка)

Гласувайте за статията

Кание Уест смени Ким с Ирина Шейк?

Кание Уест има нова тръпка. И най-изненадващото е, че това не е друга, а Ирина Шейк.

След като обяви официално раздялата си с Ким Кардашиян, с която имат три деца, рапърът реши да завоюва нов трофей – една от най-красивите жени в света.

През последните няколко дни в интернет упорито се разпространяват слухове, че Кание Уест е преодолял Ким Кардашиян. И че сега се вижда с модела Ирина Шейк.

Новината беше публикувана в Instagram от страница за клюки „Deuxmoi“ и често инфото е достоверно.

„Кание Уест се среща тайно с Ирина Шейк. Майката на дъщерята на Брадли Купър“, се казва в изявлението. Източниците обаче се застраховат и добавят, че те не са сигурни, че „запознанствата“ са добро описание на връзката им. Но едно е сигурно – че дватата определено имат общ интерес. И определено са виждани заедно.

Кание и Ирина са си сътрудничили няколко пъти в миналото. През 2010 г. Шейк се появява в музикалния видеоклип към песента „Power“ на Уест като златен ангел. Изглежда, че тя е направила силно впечатление на рапъра още тогава. Защото той я споменава и в текста на песента си „Christian Dior Denim Flow“.

Кание Уест се раздели с Ким Кардашиян миналата година. Двойката има три деца, но рапърът изпадна в тежка депресия и съпругата му избра да се разведе с него. Той обвини Крис Дженър за разрива в семейството си, като дори заяви, че Ким и близките й се опитали да го настанят в лудница. В крайна сметка, след серия тежки обвинения те се разделиха, а Ким взе и децата им.

Кание Уест сваля Ирина Шейк? сн. Yahoo

Кание Уест сваля Ирина Шейк? сн. Yahoo

Не е ясно по какъв повод Кание се среща в момента с Ирина, но е възможно да работят по нов проект. Бившата на Брадли Купър в момента е свободна, но пази личния си живот в тайна. И не е много вероятно Кание да фигурира в него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар