Пол Бърел: Даяна се срина психически след телефонен разговор с Мартин Башир (Скандалът с BBC продължава) Преглеждания: 1092

Принцеса Даяна рухнала след разговор с Мартин Башир сн. You Tube
0
Оценете този post

Скандалът около интервюто на Даяна за ВВС продължава да набира сили.

Телефонен разговор с Мартин Башир срива психически принцеса Даяна. И я оставя ридаеща с часове, според бившия й иконом Пол Бърел. В поредното си интервю, той споделя, че по време на работата си в двореца, Ди е била изключително сърдечна, но се е влияела изключително сериозно от действията на обкръжението си. Както и от това на някои зложелатели, които се опитвали да се възползват от нея.

Именно едно такова „неуважително“ телефонно обаждане от Мартин Башир накарало принцеса Даяна да ридае и да повтаря „как може да бъде такъв?“. Това твърди бившият й иконом Пол Бърел, пред „Сън“.

В петминутно телефонно обаждане до иконома на Даяна в двореца Кенсингтън, г-н Бърел твърди, че Башир го е изнудвал доста нахално за информация относно местонахождението на принцесата. Както и с кои „гаджета“ се е срещала – докато тя тайно го е слушала.

Бившият иконом твърди, че Башир многократно му е звънял, за да го спечели. И така да получи информация за действията на Даяна, но работата му била твърде ценна за него, за да разкрие информация за принцесата. Но един ден през 1996 г. Даяна влязла в килера на иконома по средата на разговора. И по настояване на иконома си е притиснала ухо до телефона, за да чуе разговора на двойката.

„Мартин беше много неуважителен, постоянно повтаряше – „тя, това“ и „тя онова“. Той питаше къде е тя и „отново ли е излизала с някое от гаджетата си?“ Той така говореше за нея, сякаш беше някаква кокетка. Той се оплакваше, че тя не приема обажданията му и не споделя с него толкова, колкото той иска. Беше много неудобен момент“, спомня си Бърел.

Принцеса Даяна рухнала след разговор с Мартин Башир сн. You Tube
Принцеса Даяна рухнала след разговор с Мартин Башир сн. You Tube

Това бил моментът, когато Ди прекратила контактите си с Мартин Башир. Тя се сближава с него след интервюто през 1995 година. Скандалът с разкритията, които тогава прави, отеква и днес. И дори стартира разследване по този повод.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.