Брад Пит заби ново гадже след Анджелина (Актьорът хлътна по 36-годишна красавица)

Гласувайте за статията

Брад Пит хлътна до уши

Брад Пит изглежда е насочил вниманието си към новоизгряващата актриса Андра Дей. Няколко месеца след края на развода с актрисата Анджелина Джоли, актьорът е хлътнал до уши. И то по нова хубавица.

57-годишният носител на „Оскар“ бе забелязан да „флиртува зад кулисите“ с певицата и актриса – 36-годишната Андра, която изгря на наградите „Оскар“ през април. Това съобщи анонимен източник пред „The Mirror“ в събота.

Интересът на Пит към изгряващата звезда идва на фона на последната му победа в продължаващата му битка за попечителство с бившата му съпруга Анджелина Джоли. Въпреки че тя се бореше от месеци, за да получи пълни права над децата, съдията разпореди съвместно попечителство.

Според приятел на Пит, „Андра е в обсега на радара на Брад от известно време“.

Съобщава се, че Пит е попаднал под влияние на чара й, след като я е видял на церемонията за награждаване. Двамата се запознали на мини церемония по връчването на Оскарите в Лос Анджелис, на Юниън Стейшън, където се твърди, че са се засекли далеч от фокуса на камерата.
„Флиртуваха зад кулисите и дори споделиха, че са си разменяли номера“, продължава още вътрешният източник. „Може да е просто професионална среща, но някои от приятелите на Брад говорят за това каква страхотна двойка са тези двамата.“

Предполагаемата среща на Брад с Дей се случи само седмици преди той да спечели голяма победа в съда. И най-после му беше дадено право на съвместно попечителство над децата му с Анджелина Джоли.

Брад Пит хлътна по нова актриса и певица снимка - колаж Flickr/Instagram

Брад Пит хлътна по нова актриса и певица снимка – колаж Flickr/Instagram

Преди да се събере с Андра, актьорът имаше връзка с омъжена моделка, чийто съпруг беше търговец на вино. Връзката им взриви социалните мрежи, но Брад бързо се умори от нея. Последваха кратки афери с други жени, сред които и Дженифър Анистън, но към днешна дата двамата упорито твърдят, че са само приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар