Актьорът заподозрян в нова любовна афера с номинираната за Оскар Андра Дей

57-годишният Брад Пит е заподозрян в нов роман. Холивудският актьор беше привлечен от американската чернокожа соул певица.

36-годишната Андра Дей е носител на много музикални награди и номинирана за Оскар за най-добра водеща роля в САЩ. Секси артистът и бивш съпруг на Анджелина Джоли се срещна с нея точно на церемонията по връчването на заветните статуетки, която се състоя през април тази година.

След раздялата със звездата от "Maleficent", на Брад многократно се приписваха романи. Пит обаче предпочита да мълчи, но запознати вече са коментирали връзката му с певицата. „Флиртуваха зад кулисите“, призна очевидец за срещата на Пит и Дей след Оскарите. Освен това източникът твърди, че актьорът се е интересувал от певицата от доста време и е наблюдавал живота й още преди да я срещне лично. [caption id="attachment_668217" align="aligncenter" width="557"]Спипаха Брад Пит да флиртува с певица зад кулисите на Оскарите (Вижте коя сваля) Новата тръпка на актьора няма нищо общо с предишните му[/caption]

На церемонията Брад взел телефонния номер на Андра. „Разбира се, това може да е просто професионална връзка, но някои от приятелите на Пит казват, че ще бъдат страхотна двойка“, цитира думите на вътрешен човек The Mirror, предават от cosmo.ru.

Впрочем в живота на актьора настъпиха радостни промени. Скандалният развод с Анджелина Джоли, който продължава от 2016 г., най-после приключи. Актрисата загуби : съдът удовлетвори исканията на Пит за съвместно попечителство над децата.