Джони Деп полудя по Анджелина Джоли (Актьорът спира алкохола заради нея)

Гласувайте за статията

Карибският пират сваля актрисата, дори се зарича да откаже алкохола заради нея

Известният актьор Джони Деп има сериозно намерение да спечели сърцето на Анджелина Джоли, защото смята, че двамата са родени един за друг. Те са работили заедно по филма „Туристът“ преди няколко години и оттогава Деп не може да я забрави. Сега, когато и двамата са свободни, Джони планира да направи всичко възможно, за да я спечели.

Анджелина Джоли и Джони Деп във филма „Туристът“

Анонимен източник каза, че Деп тайно тормози Анджелина, изпраща й цветя и пише имейли и твърди, че се заклел да реши проблемите си с алкохола и да се съсредоточи върху външния си вид, тъй като смята, че тези негови недостатъци могат да не се харесват на  Анджи.

Джони открито каза, че едно от най-големите му желания е да бъде с Анджелина. Той не може да устои на тази любов”,  каза източникът.

Но преди няколко месеца Анджелина разкри пред Vogue, че раните от развода с Пит все още не са зараснали и че тя просто иска да се забавлява с децата, а Деп, от друга страна, пострада много след неотдавнашната му битка при развода срещу съпругата му Амбър Хърд .

Анджелина и Джони имат много белези, заради което много от техните общи приятели смятат, че биха били идеални един за друг“, заключи източникът, предават от ubavinaizdravje.mk.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар