Зейнеб Маджурова бременна с второ? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Зейнеб Маджурова пак е бременна

Дали Зейнеб Маджурова пак е бременна? Този въпрос развълнува последователите й в Инстаграм в началото на май. Ден след Гергьовден, бившата репортерка в предаването „На кафе“ по Нова тв сподели снимка с водещата Гала и журналистката Кристина Патрашкова, с които бяха колежки, а днес продължават да са близки приятелки.

За един от кадрите с дамите, Зейнеб, която роди дъщеря си Мириам в края на 2019-та година, позира с ръка на корема, който изглежда наедрял. Дали пък надиплената рокля не създава такова впечатление, зачудиха се фенове. Зейнеб засега не е коментирала слуха, че очаква второ дете.

Красавицата винаги е избягвала да коментира личния си живот. Бившата репортерка на Гала се скри от светлината на прожекторите, когато забременя с дъщеря си Мириам. След като роди, Зайнеб избягваше да говори с подробности за най-хубавото събитие, макар че е доста дейна и приказлива при всяко свое включване в профилите си в социалните мрежи.

Да покаже дъщеря си пък, феновете едва ли и въобще се надяват. Мъжът й Стоян Балевски също няма кой знае какви светски и медийни изяви. Все пак Зайнеб споделя кадри с него от време на време.

Така че ако двамата очакват второ дете, вероятно ще мине още време, преди новината да бъде официално обявена. Засега последователите на Зейнеб само гадаят по снимката, с която ги изненада. Преди дни тя сподели видео в Youtube канала си, което обаче се оказа снимано през април.

Освен това в клипа коремчето на Маджурова не се вижда много. Затова феновете й се задоволиха с информацията, която представи по други теми. А те са за рекламните й постове в социалните мрежи и как се надява скоро да се върне в телевизията.

Зейнеб „събрала“ в клипа няколко снимачни дни на реклами, за да покаже на последователите си как изглежда целия процес. Започна с обяснение. Разбира защото хората, които следват известни личности, понякога се ядосват на рекламните им постове. Зейнеб смята, че и те също трябвало да разберат гледната им точка.

В годините, когато рекламите в телевизиите били много по-активно представени, популярните хора снимали повече. Цял екип ги очаквал на терен, а заплащането било да отидат за два-три часа и да се снимат.

Рекламите в социалните мрежи били по-различни. За да направят качествен кадър, който да бъде красив и рекламодателят да бъде доволен, е нужен професионален екип, за който се грижат сами.

Зейнеб изтъкна, че има двойки, при които мъжът снима жена си, но при нея не е така. „Аз самата ангажирам екип, който да направи целия този снимачен процес и е необходимо да му се заплати. Това са оператор, фотограф, гримьор“, обясни тя и допълни, че понякога си спестява фризьор, тъй като обича сама да си прави косата. Тя си предвиждала бюджет и действала, писа „Уикенд“.

Преди това просторно обяснение, Зейнеб се извини предварително, че в следващите няколко месеца няма да може да качва видеа всяка седмица, а два пъти в месеца, защото вкъщи са подхванали ремонт.

„Всички, които сте преминали през това, знаете колко е трудоемко“, сподели Зейнеб. После тя вметна, че извън телевизията, към която се надява съвсем скоро да се завърне, се занимава и със заснемането на реклами.

Зейнеб Маджурова бременна с второ? сн. hotrana.net

Зейнеб Маджурова бременна с второ? сн. hotarena.net

В клипчето красивата туркиня показа снимачния процес за рекламните кадри за няколко продукта. Снимките бяха реализирани в приказен двор, а в далечината се виждаше къща. Дали това е домът, в който Зейнеб живее със семейството си, не стана ясно, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар