Джей Ло на среща с Марк Антъни след събирането с Бен (Помириха ли се след развода?)

Гласувайте за статията

Джей Ло изненадващо се сближи и с Марк Антъни след събирането с Бен Афлек

Изненадваща среща на Джей Ло с бившия й съпруг Марк Антъни смая феновете. Двойката се раздели доста бурно през 2014-та година, но от тогава – насам имат доста особени отношения. Марк на няколко пъти опитваше да й вземе децата, недоволен от връзките й. Дженифър пък беше бясна заради сватбата му с Шанън де Лима, която смяташе за лошо свое копие.

Алекс Родригес, бившия годеник на Дженифър положи огромни усилия, за да помири двойката. Но след раздялата му с певицата, тя се обърна към бившия си мъж за приятелска подкрепа.

Изненадващо, двамата бяха забелязани да разговарят в местен ресторант в Маями, където се държаха изключително приятелски. Освен работата, двойката има съвместно попечителство и върху близнаците си, които обожават.

Според мнозина от приятелите на Дженифър, певицата е изключително отдадена на новата си любов с Бен Афлек. И двамата се опитват да подредят живота си заедно. „Те са лудо влюбени и безкрайно щастливи. Дори вече живеят заедно. Нищо чудно, тя да иска и Марк да е ок с това, тъй като е баща на децата й“.

Всеизвестен факт е, че Антъни въобще не беше щастлив от връзката й с Каспър Смарт. И дори смяташе да й отнеме децата, но Джей Ло се раздели с него. Последваха няколко кратки афери до годежа й с Алекс Родригес. Спортистът успя да убеди Антъни, че заслужава да се ожени за бившата му съпруга, преди тотално да прецака отношенията им. Към днешна дата обаче Джей Ло е луда по Бен Афлек. И ще й се наложи да защитава новата си любов още по-упорито отпреди. Защото музикантът е добре запознат с бурния живот на Афлек.

 Марк Антъни и Джей Ло пак заедно сн. Инстаграм

Марк Антъни и Джей Ло пак заедно сн. Инстаграм

И докато бившата му съпруга вижда света около новото си гадже с розови очила, то той е доста по-предпазлив.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар