Принц Хари проговори за самоубийствения пристъп на Меган: Само се молех за нея

Гласувайте за статията

Принц Хари още изживява пристъпа на Меган Маркъл

Опитът на Меган Маркъл да признае, че е имала суицидни пристъпи и е мислела за самоубийство, сериозно е притеснил принц Хари. В съвместния си проект с Опра, принцът признава, че когато е научил, месеци наред се е молел за съпругата си, тъй като изключително сериозно се притеснявал за нея.

Говорейки с Опра Уинфри по Apple TV +, херцогът на Съсекс обясни, че сега се чувства по-добре подготвен и знае, как да реагира ако някой му каже, че мисли да сложи край на собствения си живот.

Това се случва седмица след като 36-годишният принц призна в епизод от документалната си поредица „Аз не виждам“, че не е знаел как да реагира, когато Меган му казала в началото на 2019 г., че се изпитва желание да се самоубие.

Хари каза: „Толкова много хора се страхуват да не бъдат в въвлечени в този разговор, защото не смятат, че разполагат с подходящите инструменти, за да дадат правилния съвет. Но това, което можете да им кажете, е„ Аз съм с теб “. Слушайте, защото слушането и участието в този разговор без съмнение са най-добрата първа стъпка, за справяне с кризата“, признава Хари.

Самия Хари признава, че се „срамува“ от начина, по който се е справил с кризата на Меган в Royal Albert Hall в Лондон през 2019 г.

„Ситуацията беше безумна. Имахме безкрайна поредица от отговорности и задължения месеци наред. И много малко време за нас самите. Между две събития имах възможност само да я прегърна и след това трябваше да се преоблечем, за да скочим в поредния конвой с полицейски ескорт и да отидем до Royal Albert Зала за благотворителна среща. След това да излезем пред стена от камери и да се преструваме, сякаш всичко е наред“, спомня си Хари.

Принц Хари още изживява драмата с Меган Маркъл сн. Apple TV

Принц Хари още изживява драмата с Меган Маркъл сн. Apple TV

Хари добави: „Има елемент на срам, който изпитваме. И се питаме„ Как може да не сме го видели? Как може да не знаем? Но това се случва и е нужно много, за да бъде решен този проблем“, заключава той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар