Луна разпродава имотите си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Луна прави цялостна промяна в целия й бит, освобождава се от всичко старо и инвестира в нови сгради

Поп фолк изпълнителката Луна разпродава имотите си. След като изпя, че ще става президент сега певицата очаква някой да купи апартамента й за 590 хиляди евро. Засега не е ясно дали Луна ще стане президент, но със сигурност ще стане милионерка.

Култовата изпълнителка обяви, че продава столичен апартамент за 1 милион лева. Е, ако трябва да сме точни, точната сума е за малко над милион и 150 хиляди лева. Но какво да някакви си там 150 бона повече или по-малко, когато става дума за имот за 1 милион лева?!

Луна съобщава за раздялата в интернет пространството с надеждата, че все някой от 10-те й хиляди последователи ще има на разположение излишна шестцифрена сума може би в нощното си шкафче. Или нуждаещият се от жилищна площ ще е на толкова сладка служба, че банката би му отпуснала 590 хиляди евро, колкото търси за имота си Луна.

Тя уточнява, че мезонетът се намира до един от големите столични молове. Нарича жилището си „аристократично“ и го хвали, че е обзаведено по някакъв въздействащ на психиката начин, пише „България днес“.

„Не се разделяй с това богатство!“, умоляват я фенове, но Луна няма спирка. През февруари тя обяви, че продава за 100 бона родния си апартамент в Шумен, а в края на 2020-та година сподели, че има къща в Австралия, която също е обявила за продан.

Луна разпродава имотите си сн. Инстаграм

Луна разпродава имотите си сн. Инстаграм

„Гледам да изляза от материалното и започвам да продавам част от старите си имоти. Искам да направя цялостна промяна в целия ми бит. Идеята ми е да се освободя от всичко старо и да инвестирам в нови сгради“, казва пред „България днес“ поп фолк изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар