Алла Пугачова кръшкала на Киркоров преди развода (Пикантни подробности)

0

Икономката на звездите разкри неудобни тайни от личния живот на примадоната и руския крал на сцената

Бившата икономка на певицата Алла Пугачова разкри тайната на звездата: 80-годишната Людмила Доронина проговори за любовния триъгълник в живота на певицата.

Доронина работи 30 години за примата, а след това и за бившият й съпруга Филип Киркоров.

Знаменитости галено се обръщаха към помощницта си с Луси и винаги говореха положително за нея, а тя от своя страна пазеше тайните на звездното семейство.

Алла Пугачова с бивпия си съшруг Филип Лиркоров сегашния Максим Галкин
Снимка: Гугъл

Сега обаче бившата асистентка на Пугачова реши да разкрие подробностите за романите на Алла: в новото издание на предаването „Нови руски сензации“ тя каза, че певицата е започнала да излиза с Максим Галкин още преди развода си с Филип Киркоров.

Икономката говори за трудностите в семейството на Киркоров и Пугачова, като отбеляза, че първоначално двойката не бързала да се развежда. В началото Филип искал жена му да размисли, да си почине и да поживее за себе си.

„Тя го остави и се изнесе в хотел Балчуг. След това се оказа, че тя тайно се е срещала с младия Галкин, твърди Доронина.Според Людмила, след като певицата отново се върнала в апартамента на съпруга си не могла повече да го търпи и да живее с него, тъй като „вече изпитвала силни чувства към Максим“, предават от sputnik.by.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.