Любо Ганев е неузнаваем с новите си зъби (Вижте тук)

Гласувайте за статията

С чисто нова усмивка грее волейболната легенда Любо Ганев

С  чисто нова усмивка грее волейболната легенда Любо Ганев. Той дълго време имал проблеми със старата захапка, след като неволно е скърцал с нея през нощта. Зъболекари дори са го уплашили, че може да остане без зъби в устата си.

Любо дълго се колебаел дали да се подложи на сложната интервенция, но крайна сметка се престрашил.

„От преди месец ги сложих. Имам много силна захапка. Когато спя нощно време си търкам зъбите. Бях на ръба, ако не го направя сега, да остана без никакви зъби. Старите от 18 мм бяха стигнали до 4 милиметра.

Още като млад в Италия ми бяха казали за този проблем с търкането и захапката. Трябваше да спя с гумени работи като боксьорите, но не се съгласих. Времето не прощава на никого, затова започнах да работя върху тях“, разказва пред „България днес“ спортната легенда.

Любо Ганев е неузнаваем с новите си зъби сн. hotarena.net

Любо Ганев е неузнаваем с новите си зъби сн. hotarena.net

Допълва, че тези зъби са временни и се надява след няколко месеца всичко да се финализира. „Промени ми се говора, изражението на лицето. Първите дни беше много терсене. Но вече трябва да съм представителен, не трябва да излагам федерацията“, казва с типичното си чувство за хумор Любо Ганев, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар