Развод слага край на враждата между Хари и Уилям (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Обтегнатите отношения между Хари и Уилям се влошиха още повече след интервютата, които херцогът на Съсекс даде

Обтегнатите отношения между принцовете Хари и Уилям изглежда се влошиха още повече след поредицата откровени интервюта, които херцогът на Съсекс даде в последно време.

Лоши навици

В нов проект за психичното здраве принц Хари призна, че след смъртта на принцеса Даяна е развил лоши навици. Дори години след трагедията и продължителната работа с психолози, той не успял да победи болката от загубата и за да не чувства нищо, давел чувствата си с алкохол.

„В петък или събота изпивах толкова, колкото хората пият за седмица, не защото ми харесваше, а защото се опитвах да прикрия болката“, споделя той. Атмосферата в семейството само потискала принца и затова решил да „избяга от двореца“ с Меган Маркъл.

Сдобряване

Признанията му още повече повлияха на влошените му отношения с брат му Уилям. Според американския кралски експерт Кинси Шофийлд съществува само една приемлива възможност, която може да сдобри отново двамата братя.

А тя е принц Хари да се раздели със съпругата си Меган Маркъл. Само в този случай враждата между братята ще приключи, пише „The Mirror“.

„Уви, според мен, отношенията между тях ще се подобрят, само ако принц Хари и Меган Маркъл се разделят и Хари се върне сам във Великобритания. Хари обаче никога няма да остави децата си в друга държава“, казва Шофийлд.

Експертът добавя, че съпругата на Уилям Кейт Мидълтън е пламенна привърженичка на помирението. По време на последното посещение на Хари във Великобритания тя посредничи между враждуващите братя и опита да тушира напрежението.

Според Шофийлд обаче Мидълтън познава съпруга си и няма да го подтикне да направи нещо, за което не е готов.

Припомняме, че братята се скараха, когато принц Хари и съпругата му Меган се отказаха от правомощията си. Авторът на книги за британското кралско семейство Кейти Никол твърди, че след интервюто с Опра Уинфри през март враждата между двамата се е засилила още повече.

Само развод на Хари с Меган Маркъл може да спаси отношенията с брат му Уилям сн. YouTube

Само развод на Хари с Меган Маркъл може да спаси отношенията с брат му Уилям сн. YouTube

Експертите изразяват надежда, че отношенията между принцовете ще се подобрят преди откриването на паметника на майка им принцеса Даяна, предават от jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар