Обтегнатите отношения между Хари и Уилям се влошиха още повече след интервютата, които херцогът на Съсекс даде

Обтегнатите отношения между принцовете Хари и Уилям изглежда се влошиха още повече след поредицата откровени интервюта, които херцогът на Съсекс даде в последно време.

Лоши навици

В нов проект за психичното здраве принц Хари призна, че след смъртта на принцеса Даяна е развил лоши навици. Дори години след трагедията и продължителната работа с психолози, той не успял да победи болката от загубата и за да не чувства нищо, давел чувствата си с алкохол. "В петък или събота изпивах толкова, колкото хората пият за седмица, не защото ми харесваше, а защото се опитвах да прикрия болката", споделя той. Атмосферата в семейството само потискала принца и затова решил да "избяга от двореца" с Меган Маркъл.

Сдобряване

Признанията му още повече повлияха на влошените му отношения с брат му Уилям. Според американския кралски експерт Кинси Шофийлд съществува само една приемлива възможност, която може да сдобри отново двамата братя. А тя е принц Хари да се раздели със съпругата си Меган Маркъл. Само в този случай враждата между братята ще приключи, пише "The Mirror". "Уви, според мен, отношенията между тях ще се подобрят, само ако принц Хари и Меган Маркъл се разделят и Хари се върне сам във Великобритания. Хари обаче никога няма да остави децата си в друга държава", казва Шофийлд. Експертът добавя, че съпругата на Уилям Кейт Мидълтън е пламенна привърженичка на помирението. По време на последното посещение на Хари във Великобритания тя посредничи между враждуващите братя и опита да тушира напрежението. Според Шофийлд обаче Мидълтън познава съпруга си и няма да го подтикне да направи нещо, за което не е готов. Припомняме, че братята се скараха, когато принц Хари и съпругата му Меган се отказаха от правомощията си. Авторът на книги за британското кралско семейство Кейти Никол твърди, че след интервюто с Опра Уинфри през март враждата между двамата се е засилила още повече. [caption id="attachment_668083" align="aligncenter" width="300"]Само развод на Хари с Меган Маркъл може да спаси отношенията с брат му Уилям сн. YouTube Само развод на Хари с Меган Маркъл може да спаси отношенията с брат му Уилям сн. YouTube[/caption] Експертите изразяват надежда, че отношенията между принцовете ще се подобрят преди откриването на паметника на майка им принцеса Даяна, предават от jenata.blitz.bg.