Сашо Кадиев набута и гаджето си в Би Ти Ви! (още подробности)

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев навря Ивелина Чоева в Би Ти Ви!

Водещият на Би Ти Ви Сашо Кадиев не само превзема от сутринта до късна вечер ефира на първата частна телевизия с „Преди обед“ и „България търси талант“, но и бута новата си жена в предавания на същата медия.

Сашо Кадиев

Сашо Кадиев навря и Ивелина Чоева в телевизията

Преди седмица моделката Ивелина Чоева се оказа коментатор в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по въпроса дипломата за средно образование или абитуриентския бал са по-важни.

Гаджето на сина на Катето Евро бе представена като: „българката – корица на „Воуг“ Ивелина Чоева“. И дебатираше срещу пловдивската силиконка Габриела Якуб.

Зрителите, които все по-рядко коментират предаването, оцениха доброто представяне на жената на Сашо Кадиев, но обърнаха внимание на водещия, че когато има две впечатляващи жени в студиото, никой не ги слуша какво говорят.

Сега вече Цитиридис е свит до половин час в национален ефир, затова на Чоева се търси друго място, за да изпъква в ефира. Преди дни Кадиев потвърди за пореден път за отношенията си с модела.

Този път той пусна кадри от видеото на Братя Аргирови, в което и двамата участват. Водещият не пропусна да шерне и снимка с Ивелина.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар