Каква жена! Дженифър Анистън може да се похвали с безупречно тяло (Вижте я на 52)

Гласувайте за статията

52-годишната актриса изглежда страхотно, никой не може да й даде истинските години

Дженифър Анистън става по-хубава с всяка година. Този февруари актрисата навърши 52 г. Но звездата от „Приятели“ изглежда поне наполовина на своята възраст. И това изобщо не е чудо на генетиката: тя  се храни правилно, занимава се със спорт, йога и внимателно следи здравето си. Резултатът е очевиден.

Джен наскоро беше заснета от папараците да се разхожда в Бевърли Хилс. Анистън рядко може да се види по улиците на града, така че феновете на звездата бяха изненадани приятно от новите снимки на актрисата. И нистина има какво да се види! Дори и да се стараете, не можете да намерите нито един недостатък.

Снимки: Copyright © 2019 BACKGRID, Inc.

Фигурата на Анистън в черна копринена рокля с тънки презрамки изглежда иузключително стройна. Впрочем, Джен пренебрегна бельото (поне в горната част на комплекта), което само добави към образа й закачлива пикантност.

Анистън не разкри нищо излишно, но дори в този тоалет можем да кажем, че спортът е добър за нея. Ръцете и раменете на звездата са просто перфектни: умерено напомпани, с еластична кожа и красив релеф.

Трудно е да си представим, че Дженифър някога е била доста пълничка. Агентът й я предупреди навремето, че  ако иска да остане в Холивуд, тя спешно трябва да отслабне. Да, Анистън се смяташе за твърде пълна за много роли. Залогът бе голям, така че звездата се стегна и  свали 14 кг , предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар