Спират шоуто на Рачков

Гласувайте за статията
Последното предаване на Димитър Рачков е на 6 юни, не е ясно дали наесен ще го върнат в ефир

Димитър Рачков слиза от екран от 6 юни – разкрива „Уикенд“. Неговото предаване е първото в Нова тв, които излиза в отпуск за лятото, като има сериозен риск да не се завърне в ефир от есента. То се е оказало прекалено скъпо за рейтинга, който прави – коментира изданието.

Първото издание на „Забраненото шоу на Рачков“ беше истински триумф. То регистрира рекордни рейтинги заради огромното любопитство на хората към новата продукция. След като месеци наред зрителите се питаха къде е Рачков, цели 2,5 млн. души си пуснаха Нова тв в неделната вечер на 7 март, за да видят отново на екран любимия си водещ.

С всяка следващо предаване обаче интересът към новото неделно предаване става все по-малък, а зрителите в неделната вечер бавно, но осезаемо се завръщат към „България търси талант“ по Би Ти Ви. За рейтинга, който прави, продукцията се оказва прекалено скъпа – твърдят хора от кухнята. Както изданието вече писа, по договор комикът трябва да има поне милион зрители всяка неделя. Въпреки ударното си начало той вече трудно покривал това изискване.

Рачков се изтощил да мисли нови смешки

От Нова смятат, че последното издание за сезона ще е на 6 юни, а дали ще се завърне през новия тв сезон, засега не е известно.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар