Десислава Иванчева чака бебе (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Бившата кметица на столичния жк. „Младост“ Десислава Иванчева чака бебе от донор

Бебе чака бившата кметица на столичния жк „Младост“ Десислава Иванчева. Самата тя съобщи благатa вест с видео в социалните мрежи. Това става, след като минават първите три месеца и лекарите я уверяват, че всичко с плода е наред.

Пред „България днес“ Иванчева сподели, че е забременяла ин витро от донор. Не се притеснява, че няма мъж до себе си. Родила се е след години борба за рожба и хормонални проблеми. Покрай опитите си да забременее ексуправничката разбира, че банките за семенна течност у нас са почти празни.

„Мъже, дарявайте“, обръща ce тя към бъдещите доброволци. Освен това съветва самотните жени да не се притесняват да бъдат сами родителки, а да раждат.

„Обществото трябва да бъде мотивирано за тази положителна промяна“, категорична е Иванчева, за да има повече деца. Тя е на мнение, че трябва да има подобна насърчителна кампания. Новината за бременността на кметицата идва, докато тя чака трета инстанция по делото срещу нея за подкуп.

По корупционния процес са подсъдими още заместничката й Биляна Петрова и бившият кмет на района Петко Дюлгеров. Според прокуратурата тримата са поискали и взели рушвет, за да придвижат преписка на строителния предприемач Александър Ваклин.

Спецсъдът даде 20 г. решетки на Иванчева, а втората инстанция намали наказанието на 8 г. За 21-ви юни е насрочено заседанието пред Върховния касационен съд.

Десислава Иванчева е под стража, след като бе арестувана при акция на столичното кръстовище при Спортната палата на 17-ти aприл 2018-та година. След 8 месеца в килията е пусната под домашен арест.

Десислава Иванчева чака бебе от донор сн. hotarena.net

Десислава Иванчева чака бебе от донор сн. hotarena.net

От декември 2018-та година, вече 2 години и половина, се намира под домашен арест. Въпреки редицата молби спецмагистратите отказват да сменят мярката в по-лека. Иванчева им иска разрешение за всяко напускане на жилището си, за да ходи пo лекари и пpoцедури, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар