Хороскоп за 28 май, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Денят е успешен, но емоционално напрегнат. Най-емоционалните от вас трудно ще намират общ език с околните и често спорят за дреболии. Не бъдете прекалено упорити, правете отстъпки, дори и да не ви харесва. Може да получите неочаквано пари – пазете ги за нещо полезно.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще е напрегнато. Сблъсквате се с хора, които не ви разбират и не одобряват вашите действия. По-късно ще ви очакват приятни изненади. Може да започнете проект, който отдавна ви интересува. Очаквайте и награда за сложна и важна работа, която сте свършили преди време.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще е благоприятно. Отлично време е да започнете нещо ново. Бързо ще се ориентирате и ще съставите план за действие. По-късно ще възникнат трудности, с които ще се справите, но ще са нужни доста усилия. Не е изключено да потърсите помощ. Познати с удоволствие ще ви подкрепят.

РАК

Днес добрите ви идеи са в изобилие. Ще имате и енергията да ги реализирате. Не се боите да оставите традиционното и смело да експериментирате. Мнозина от вас ще се запознаят с хора, с които ще имат дълго и ползотворно сътрудничество. Ще се открият нови възможности в професионалната сфера.

ЛЪВ

Струва си да се запасите с търпение днес. Едва ли ще успеете бързо да достигнете поставените цели. Навсякъде изскачат препятствия. Добри новини, касаещи работата или бизнеса ви ще подобрят малко настроението ви. В края на деня очаквайте приятни събития в семейството.

ДЕВА

Денят ще е добър, ако сте инициативни. Може да имате успехи, но е нужно да сте да положите усилия и креативност. Очаквайте парични постъпления. Може да се окажат повече, отколкото сте очаквали, а това ще ви позволи да направите някои не планирани покупки.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар