Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър едва не се загаджили в „Приятели“: Разминахме се на косъм!

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър едва не се събрали в "Приятели" сн. Уорнър Брос
0

Дженифър Анистън едва не се загаджила с Дейвид Шуимър

Любовната история на Рос и Рейчъл от „Приятели“ за малко да се превърне в житейски факт. Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър за първи път признаха, че е имало момент в живота им, когато на косъм се разминали с брака.

Оказа се, че двамата са имали много силна емоционална връзка. И по време на снимките на втория сезон, Кокс помежду им е имало много силно привличане, което буквално ги съсипвало.

„Истината е, че за малко не станахме гаджета и в живота. Преди снимките на втория сезон преживяхме две много тежки раздели. Всеки беше опора на другия. На косъм бяхме нещата между нас да се получат. Но не се случи, защото в даден момент единият от нас винаги имаше връзка“, спомня си екранният Рос Гелър.

Дженифър Анистън от своя страна също сподели подробности. Тя каза на Джеймс Корбин по време на интервюто: „Спомням си, че веднъж казах на Дейвид,„Ще бъде толкова жалко, ако за първи път двамата с теб всъщност се целунем и това се окаже излъчено по националната телевизия “.

„Разбира се, за първи път се целунахме именно в онова кафене. Така че просто насочихме цялото си преклонение и любов един към друг към героите ни Рос и Рейчъл“, споделя тя.

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър едва не се събрали в "Приятели" сн. Уорнър Брос
Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър едва не се събрали в „Приятели“ сн. Уорнър Брос

Матю Пери многозначително изсумтя по време на нейните коментари, но не даде повече подробности. Самият той имаше да отговаря на още по-неудобни въпроси. Част от тях свързани с любовната му история с Кортни. Мат Лебланк от своя страна сподели, че е имал 11 долара, когато са го поканили за прослушване. „Не вярвах, че ще получа ролята. Вярвах, че ще отхвърлят“, спомня си той. Дейвид Шуимър от своя страна споделя, че когато го поканили в сериала едва не отказал. Лош опит с един друг сериал за малко да го откаже от киното завинаги. Но успял.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.