Любо Нейков на косъм от смъртта след зверска катастрофа (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Зверска катастрофа белязала живота на Любо Нейков

Любо Нейков неотдавна преживял тежък автомобилен инцидент край Велико Търново. Зверската катастрофа, в която помлял автомобила си до неузнаваемост, белязала живота му.

Комикът се разминал на косъм само с леки наранявания, но решил оттук нататък да дава курбан за свое здраве на близки и приятели. Любо обичайно ползва личен шофьор в София, но когато пътува в провинцията, сяда сам зад волана на джипа си.

Най-често той минава маршрута от столицата до родния си Червен бряг, където все още живее баща му. Пенсионерът не пожелал да се премести в столицата след смъртта на съпругата си Цеца – майката на актьора, навръх Благовещение през 2018-та година.

Любо премина тежко през личната загуба, която го сломи напълно. Нейков все още не е превъзмогнал и смъртта на брат си, който си отиде твърде млад от инфаркт. Актьорът пое грижите за своята племенница Ина, за чието обучение помогна. Той се е погрижил да я обезпечи финансово.

Не е тайна, че Нейков е сред най-добре платените актьори, а от десетилетие е и крупен бизнесмен. Заедно с ортака му Евтим Милошев печелят не само от продуцентска дейност, но и от недвижими имоти, пише „Ретро“.

Тежка автомобилна катастрофа край Велико Търново белязала живота на Любо Нейков сн. Инстаграм

Тежка автомобилна катастрофа край Велико Търново белязала живота на Любо Нейков сн. Инстаграм

Хонорарите му като актьор и жури в „България търси талант“ са колосално високи, но той не профуква и стотинка от бюджета си напразно. Почти всичко Любо Нейков инвестира в имоти, които отдава под наем, за да има постоянни доходи, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар