Слави Трифонов се премести в Бургас (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов се премести на морето, издаде го любовницата му

Слави Трифонов e преместил скривалището си от баровския столичен квартал „Бояна“ на морето. Неговата любовница Мартина Джорджевич публикува снимка в социалните мрежи, на която позира в Морската градина.

Кадърът обаче не е просто запечатана разходка или краткотрайна почивка, защото Мартина е добавила и текст към фотото – „Нов дом“. Това издава, че по всяка вероятност Слави Трифонов е инвестирал в пореден имот, но този път лятна хасиенда край вълните.

Миналото лято хора от Бургас издават, че Мартина и Слави отново са били за повече от месец в града, когато тя редовно е била засичана да развява букли из оборотните плажни барове в околията.

Преди години Дългия имаше изявени предпочитания към Варна, където притежаваше луксозен апартамент в затворен петзвезден комплекс. В последствие обаче го продаде на Филип Киркоров.

Преди Ковид-19 да превземе света, Дългия не можеше да бъде забелязан в родните курорти за простосмъртни, а обичайно почиваше в най-скъпите световни вериги, където нощувките прехвърлят 1000 евро на вечер из топ дестинациите в Европа.

Слави Трифонов е преместил скривалището си от столичния квартал "Бояна" на морето сн. hotarena.net

Слави Трифонов е преместил скривалището си от столичния квартал „Бояна“ на морето сн. hotarena.net

Любими места му бяха Сен Тропе и Монако. Коронавирусът и здравословните проблеми ограничиха пътуванията на Слави Трифонов, пише „Ретро“. Той се придвижва единствено с помощта на патерица, което значително затруднява пътуванията в чужбина, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар