Джей Ло и Бен Афлек се наслаждават на романтика в Маями (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Джей Ло и Бен Афлек запечатаха събирането си с целувка преди няколко дни в Маями

Източник на „Us Weekly“ потвърждава, че Бен Афлек и Джей Ло отново са заедно. Още в края на миналия месец актьорът от „Батман срещу Супермен“ и Дженифър започнаха да излизат на „приятелски срещи“, които не винаги изглеждаха платонични.

Двойката запечата с целувка окончателно събирането си преди няколко дни в Маями. Доскоро необвързаните Джен и Бен, познати някога като „Златната двойка на Холивуд“ изглежда споделят повече от приятелска подкрепа в труден момент.

Преди дни бившите годеници бяха щракнати от папараци на терасата на наето жилище в Маями. По-рано в същия ден двамата са забелязани от източник на „US Daily“ във фитнеса на Джей Ло.

Той описва тренировката, в която проявите на близост отбелязват завръщането на Бенифър: „Двамата тренираха с различни инструктори, но по никакъв начин не е опитваха да скрият връзката си. Оставаха близо един до друг – прегръщаха се, закачаха се и се целунаха между упражненията. Беше ясно, че помежду им има силна химия и, че си прекарват добре заедно“.

Измина около месец откакто Дженифър Лопес и Алекс Родригес обявиха разтрогването на годежа си. Може би е съдба, че Афлек също се раздели с кубинската актриса Ана Де Армас в началото на годината.

Джей Ло забрави Алекс Родригес и се върна при Бен Афлек сн. Инстаграм

Джей Ло забрави Алекс Родригес и се върна при Бен Афлек сн. Инстаграм

Възраждането на връзката между Джей Ло и Бен Афлек носи на много от нас носталгия по звездните двойки от началото на века. Засега дуото се въздържа от коментари и все още се наслаждава на времето в Маями, предават от edna.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨Diana✨ (@jlosgolden)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар