Силвия Кацарова разкри ужаса си след операция на лицето! (още подробности)

Гласувайте за статията

Силвия Кацарова разказа историята си!

Силвия Кацарова се разминала на косъм от смъртта по време на тежка операция за отстраняване на белег от лицето. Петното се появило още след раждането й. Когато майка й я видяла за пръв път, се стъписала.

Силвия Кацарова

Силвия Кацарова разказва за преживяванията си

„Горкото ми дете, как ще живее с тези белези!“. Цялата лява страна на лицето на Силвия било насипано с малки червени петна. Доста неприятни наглед и леко стряскащи като за момиче.

С течение на годините петънцата започнали да избледняват, накрая се събрали под формата на сърце. Кацарова дълго време ги имала за недостатък и се срамувала от тях, защото всички я гледали в белега.

Прикривала го с фон дьо тен и все пак набрала смелост да се оперира след като й била поставена диагноза хемангиом.

„Изпитвах голям ужас, защото операцията беше с местна упойка. Усещах тялото си като вдървено. Чувах ги как говорят. По едно време докторката извика: „Дръж го, дръж го, изпунеш ли го, става страшно!“. Не разбирах какво става, ужасно се изплаших. Изживях истински кошмар.

След около месец обаче бях истински щастлива. Резултатът беше уникален, не можех да повярвам и дори се стрясках, когато не виждах белега в огледалото, толкова бях свикнала с него“, споделя Силвия Кацарова.

Тя има още няколко операции зад гърба си. Една от тях е на носа, пише сайтът Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар