Принц Уилям и Кейт Мидълтън се върнаха обратно на мястото, където се влюбиха (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Уилям победи Кейт Мидълтън в състезание по сухопътно плаване

Принц Уилям победи Кейт Мидълтън в състезание по сухопътно плаване. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се върнаха в колежанския град, където за първи път се запознават и влюбват, като демонстрираха и състезателен дух по време на надпревара.

Посещението им в градчето Сейнт Андрюс е сред основните акценти в шотландската обиколка на двойката. Там Кейт Мидълтън и принц Уилям започнаха своята сряда със състезание по сухопътно плаване, в което победи херцогът.

„Бяхме изненадани, тъй като очаквахме херцогинята да победи, тъй като тя е по-опитният моряк“, казва пред „People“ Гай Маккензи, който ръководи развлекателни дейности „Blown Away“ с близнака си Джейми. „Той извади късмет – духна вятър!“, споделя Джейми.

Не всичко обаче мина лесно за Уилям, който към края на 20-минутната сесия се заби в мокър пясък далеч от игрището. „Хайде, дядо“, извика му тогава Кейт.

Сухопътно плаване не се е предлагало на плажа, когато двойката е посещавала университета „Сейнт Андрюс“ между 2001 и 2005 г. „Те казаха, че биха се радвали да го опитат тогава“, добавя Макензи. „Спомняха си разхождането по плажа и фактът, че е много, много ветровито“, а Джейми допълва още, че двамата са се шегували за времето в Шотландия.

Посещението на Кейт Мидълтън и принц Уилям в града включваше още среща с група млади болногледачи и студенти от „Сейнт Андрюс“.

По време на една от вечерите в Сейнт Андрюс херцогът и херцогинята са се отдали на романтична вечеря в местния ресторант „Forgan“, който още не е би отворен по време на университетските им години. Двамата са успели да се усамотят необезпокоявани на отдалечена маса в ъгъла и с охрана наблизо, пише „People“.

„Когато се разчу, отпред се събра тълпа, но що се отнася до вътрешността, за тях беше тихо. Хората ги оставиха на мира“, казва един от мениджърите Марк пред изданието. „Нямаше пищност и официалности, нито фанфари“.

Принц Уилям победи Кейт Мидълтън в състезание по сухопътно плаване сн. Инстаграм/ dukeandduchessofcambridge

Принц Уилям победи Кейт Мидълтън в състезание по сухопътно плаване сн. Инстаграм/ dukeandduchessofcambridge

Марк добавя: „Те бяха много мили и дружелюбни, когато си тръгваха. Надяваме се, че ще ги видим отново“, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар