Михаела Маринова след „Като две капки вода“: Тези 3 месеца бяха уникални за всички нас!

Михаела Маринова разказа за емоциите да е сред тримата най-добри в "Като две капки вода" сн. nova.bg
0

Михаела Маринова разказа за емоциите да е сред тримата най-добри в „Като две капки вода“

Михаела Маринова разказа за емоциите да е сред тримата най-добри в „Като две капки вода“. Големият финал на „Като две капки вода“-All Stars остави траен отпечатък върху всички със страхотните вокални изпълнения и работа върху образите, които зрителите видяха.

„Повечето от песните, които много ме вълнуват, никога не съм ги пяла в живота си или много рядко съм ги изпълнявала. „Je Taime“ е една от тях, никога не бях пяла до преди това, а винаги много съм я харесвала като песен.

А и Лара Фабиан е наистина уникална певица и си казах – за финал това ще бъде, нещо, което никога досега не съм правила. Френският беше предизвикателство за мен и благодаря, че има хора, които ми помогнаха“, казва Михаела Маринова.

Тя обобщава случилото се: „Тези три месеца бяха уникални за всички нас, защото дадохме много от себе си“.

Първи стъпки на сцената

Първото излизане на сцена на Михаела е, когато е едва на 4 г. заедно с вокална група „Бон-бон“. Първата й солова изява е с „Мила кукло Барби“ на Росица Кирилова. Години по-късно Михаела е успешна певица, която успява да се справя с напрежението чрез медитация в своя дом сред любимите й музикални инструменти.

Творчески устрем

Изолацията заради пандемията е повлияла на творческия й устрем и работата по много от песните, които реализира сега, е започнала именно тогава.

„Много обичам това, което правя – обичам работата си, музиката и по никакъв начин не се натоварвам с тези неща. Аз съм човек, който се старае да взима максимално много от всичко, което среща по пътя си.

Така, че за мен е удоволствие да съм сред актуалните изпълнители“, казва гласовитата певица, която вота на публиката класира на почетното трето място на финала на „Като две капки вода“-All Stars.

„Това, което зрителите не знаят е, че за тази една седмица ние даваме всичко от себе си, защото това е много малко време, за да изработиш един образ. А екипът, който е зад камерите полага нечовешки усилия, за да се получи това, което всички виждат на малкия екран“, разкрива младата изпълнителка в „Здравей, България“.

Михаела признава, че първият образ, който сама е избрала – певицата Бони Тейлър, е бил най-близък до нея. Това е изпълнителка, която е любима на родителите й и те са останали изненадани от избора на дъщеря си, но са я подкрепили.

В момента Маринова учи музиално-сценична режисура и участието й в „Като две капки вода“ й е помогнало не само да научи нови неща за себе си като певица, но и да види много от работата на екипа под нов ъгъл.

Преоткриване

„Всичко преживяно на сцената ми помогна да открия и преоткрия и най-хубавите си и най-лошите си черти“, казва Михаела.

Михаела Маринова разказа за емоциите да е сред тримата най-добри в "Като две капки вода" сн. nova.bg
Михаела Маринова разказа за емоциите да е сред тримата най-добри в „Като две капки вода“ сн. nova.bg

Певицата продължава работа и по соловите си песни и обещава, че съвсем скоро ще зарадва почитателите си, пише nova.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.