Брад Пит получи съвместно попечителство с Анджелина над децата (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Брад Пит и Анджелина Джоли имат съвместно попечителство над децата

Американски съдия присъди на актьора Брад Пит съвместно попечителство над децата в процедурата за развод с Анджелина Джоли, въпреки че звездата от „Господарка на злото“ иска самостоятелно попечителство.

Решението е взето от пенсионирания съдия Джон Удъркърк, който разглежда бракоразводното дело частно, за да бъде избягната публичността. То засяга пет от шестте деца на двойката – най-големият Мадокс вече е на 19 години, но може да бъде обжалвано в държавен съд.

Една от най-обичаните холивудски двойки се раздели през април 2016-та година, но двамата все още не са поделили имуществото си. През 2018-та година те сключиха временно споразумение за съвместно гледане на наследниците си, без да постигнат постоянно решение. Условията останаха поверителни.

Анджелина Джоли поиска развод с Брад Пит през 2016-та година след двегодишен брак, дни след остър конфликт, възникнал помежду им по време на полет на семейството и децата им от Франция до САЩ.

Тя го обвини, че е упражнил насилие спрямо 15-годишния им тогава син Мадокс, но разследване на ФБР и службата за закрила на детето приключи, без да бъде отправено обвинение към актьора.

Пит поиска съвместно попечителство, а Джоли настоя тя да е основен попечител на децата им, което означава, те да живеят с нея, предава БТА. Три от децата на звездната двойка са тийнейджъри – Пакс е на 17 години, Захара – на 16, а Шайло – на 14. Близнаците Вивиан и Нокс са на 12 г.

Брад Пит получи съвместно попечителство с Анджелина Джоли над децата сн. YouTube

Брад Пит получи съвместно попечителство с Анджелина Джоли над децата сн. YouTube

Анджелина Джоли е на 46 години, а Брад Пит – на 57. Те живяха заедно от 2005-та година до 2016-та година и бяха смятани за най-бляскавата двойка на Холивуд. Брад Пит е осиновил официално Мадокс, Пакс и Захара, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар