Анджелина Джоли се забърка в голям скандал

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли се забърка в голям скандал

Анджелина Джоли критикува съдия, разглеждащ попечителството над децата в бракоразводното й дело с Брад Пит. Актрисата е недоволна от отказа му да разреши на децата да дадат показания, пише БЛИЦ, позовавайки се на Асошиейтед прес.

Джоли настоява съдия Джон Удъркърк да бъде отзован от бракоразводното дело, заявява в молба до съда, че съдията е отказал да чуе показания и доказателства, които според нея имат отношение към безопасността и благосъстоянието на децата. В молбата не се посочва какви са въпросните показания и доказателства.

От внесените документи в съда става ясно, че съдия Удъркърк отказва на госпожица Джоли справедлив процес, като неправомерно изключва нейни доказателства, отнасящи се до здравето, безопасността и благосъстоянието на децата.

Актрисата твърди също, че съдията е пренебрегнал предписанията в калифорнийските закони, че е вредно попечителството на деца да се дава на човек, упражнявал домашно насилие. В иска липсват подробности и за това твърдение, но през март адвокатите й внесоха други документи, които съдържат информация във връзка с това нейно твърдение.

През 2016 година Анджелина Джоли подаде молба за развод. След решението й се стигна след остър конфликт, възникнал между нея и Пит време на полет на семейството и децата им от Франция до САЩ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар