Гаф! Виктория Бекъм лъсна с напълно прозрачна рокля (Под тоалета й се вижда всичко – Снимки)

Гласувайте за статията

Модният провал на звездата не остана незабелязан

Виктория Бекъм рядко допуска модни грешки. Но ако го прави, то тогава за тях всички доста дълго време  говорят.

Обличайки много необикновена бяла рокля с волани, асиметричен колан и странна червена панделка на яката, Виктория пое много рискове. Това облекло изглеждаше възможно най-нелепо и със сигурност би предизвикало много критики във всеки случай.

Но всичко се оказа още по-лошо: странната рокля на слънцето прозира толкова много,  че и минувачите, и потребителите на интернет, които видяха снимката на г-жа Бекъм, можеха да се възхищават на краката и дупето й в цялата им прелест.

Дизайнерката може да е спокойна, че поне фигурата й е перфектна

Утехата за дизайнерката обаче е една: по отношение на фигурата си Вики няма от какво да се срамува и притеснява. Но за нейния вкус и креативност възникват някои въпроси.

Съдейки по страницата на мадам Бекъм, където тя публикува снимка в тази рокля, този тоалет е нейната собствена марка. Колекцията все още не е в продажба, но Вики вече рекламира новите артикули с пълна сила. И кой може да бъде по-добър модел от самата звезда? Но е малко вероятно след такива снимки на папараците роклята да бъде много търсена, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар