Бомба: Това ли е новата на Кобрата, хлътнал е до уши! (виж тук)

Гласувайте за статията

Младата и красива Йоана Николова ли е новата любов на Кобрата?!

Има ли нова любов в живота на Кобрата след дългогодишната му връзка с Андреа? Много феновe на боксьора си задават този въпрос и изглежда, че май отговорът ще е положителен.

Кобрата

Кобрата луд по Йоана Николова

Говори се, че спортистът е намерил любовта в лицето на млада и красива гимнастичка, бивша състезателка от отбора на България по художествена гимнастика. А името й е Йоана Николова.

Информацията все още не е потвърдена и е напълно възможно всичко това да се окаже просто слух. Но е факт, че името на Кубрат Пулев се свързва с 19-годишната спортистка, която е успяла да изгради страхотна кариера до момента.

Сега Йоана следва в НСА, а междувременно се изявява и като модел. Тя се гордее с красивото си тяло и от профила й в социалните мрежи си личи, че обича да застава пред обектива без дрехи. И има защо – фигурата й е наистина страхотна!

Според източници Кубрат бил лудо влюбен в нея, въпреки сериозната им възрастова разлика. Не е ясно от кога са започнали отношенията им (ако всичко това се окаже истина). Но и двамата държат връзката им да не бъде афиширана.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар