Рафи след „Като две капки вода“: Не очаквах, че този успех може да се повтори!

Гласувайте за статията

Рафи грабна победата в „Като две капки вода“

В понеделник вечер четирима уникални артисти и изпълнители Рафи, Фики, Милица и Михаела Маринова премериха сили за последно на сцената на шоуто за имитации. Зрителите определиха победата да отиде отново в ръцете на певеца с арменски корени – Рафи Бохосян.

За финал той беше избрал да влезе в образа на неповторимия  Васил Найденов и да изпее вечния хит „Сбогом, моя любов“. „Наистина съм щастлив, че хората са видели това, което се опитах да предам. Явно се е получило, тъй като за втори път печеля „Като две капки вода“, а това е нещо, което не очаквах, че може да се повтори някога.

Осем години минаха от първия сезон и е много странно, защото всички бяха истински добри”, каза той в „Здравей, България“.

Поздравления

Негови приятели са го поздравили за победата и са го попитали каква е била конкуренцията между участниците. „Изградихме изключително приятелство с останалите седем участници, прекарахме 13 седмици в шоуто, и много често не се разпознавахме, защото приличахме на съвсем различни хора“, казва с усмивка победителят в девети сезон.

Рафи признава, че понякога поема повече ангажимент, отколкото може да се справи. Дадената дума обаче означава, че трябва да свърши всичко по най-добрия начин. Освен в „Като две капки вода“ той се изявява активно като певец и музикален продуцент в „Забраненото шоу на Рачков“.

Всичкото събрано напрежение изпълнителят успява да изкара, когато седне на своите барабани – той се шегува, че това е неговата боксова круша.

За първи път Рафи разкри, че в семейството му също има музикант и това е неговият баща, който за кратко е бил част от „Тоника“ при зараждането на групата и също е свирил на ударни инструменти.

„Финалът на предаването беше много емоционален, защото всички знаехме, че това е последният път, когато ще се качим на тази сцена“, каза Рафи.

При всяко излизане на сцената певецът даваше лекота на образите си. „Имаше такива звезди, с които ме срещна бутонът на късмета, които толкова много обичам, че нямаше как да не дам всичко от себе си. Един такъв артист беше Лайза Минели“, спомня си певецът.

Рафи грабна победата в "Като две капки вода" сн. nova.bg

Рафи грабна победата в „Като две капки вода“ сн. nova.bg

„Искам за финал да поздравя целия екип на „Като две капки вода“, защото труда, който положиха всичките участници да направим тези образи – без тях нямаше да се справим“, категоричен е той, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар