Галена с ВИП парти за ЧРД (Вижте как празнува – Снимки)

Гласувайте за статията

Галена си подари ВИП парти за ЧРД

Фолк певицата Галена най-често празнува на работа, но тази година си подари истински рожден ден. Изпълнителката вдигна ВИП парти и дори сподели снимки в социалните мрежи. От няколко седмици звездата е подновила участията си и дори приема оферти за баловете. Но певицата сама призна, че пандемията я е променила много, затова и си позволява да празнува личния си празник. При това обградена от хората, които обича най-много, а не на поредното участие. И то не, защото е решила да изневери на феновете, а за да почете и най-любимите си хора.

„По принцип не обичам да празнувам рождения си ден. Но тази година ще го направя. Защото мога. Защото аз и близките ми сме здрави. Защото се научих да ценя поводите, които ни събират заедно. Защото мога да виждам усмивките ви. Така бих дефинирала щастието. Благодаря, че не пропуснахте да ми покажете обичта си и днес — друг подарък не искам. Стигате ми“, пише певицата в социалните мрежи.

Освен прегръдки от приятелите, изпълнителката полуци и много подаръци. Най-впечатляващ обаче е един мотор, с който тя дори си направи селфи.“Вече си имам мотор. Остава само да се науча да го карам“, сподели изпълнителката.

По всяка вероятност подаръкът е от съпруга й Галин, който очевидно я обгрижва все повече и се чуди как да я изненада. А моторът е последната й придобивка, след няколко коли в личния й автопарк.

Иначе на празника на певицата дойдоха не само колеги и приятели, но и звезди от „Като две капки вода“.

Галена с уникално парти за ЧРД сн. Фейсбук

Галена с уникално парти за ЧРД сн. Фейсбук

Въпреки че самата музикална прима все още не е участвала в шоуто, много от участниците се оказаха нейни близки приятели. И не пропуснаха да я уважат за партито.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар