Принц Уилям с нелепа шега към Кейт Мидълтън (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Уилям се пошегува с музикалните умения на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън се присъедини към обиколката на съпруга си принц Уилям в Шотландия, където двамата посетиха Единбург в понеделник.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж започнаха деня на гости на благотворителната организация „Turning Point“, осигуряваща грижи за хора със зависимости и специални нужди, а по-късно посетиха и кафе-кухнята към двореца Холируудхаус, където се приготвят ястия, раздавани на уязвими семейства. Там двойката запретна ръкави, за да приготви индийски питки чапати и пакетира къри за разнос.

За появата си Кейт Мидълтън бе избрала дрехи в кралско синьо – вталено сако „Zara“ и плисирана пола „Hope“, съчетани с чантичка и обувки на висок ток в неутрални тонове.

Визията на херцогинята изглежда много сходна с тоалет на принцеса Даяна, с който майката на принц Уилям и принц Хари се появява през 1992 г.

Херцогът и херцогинята прекараха следобеда близо до шотландската столица в център за намаляване на насилието в страната. В компанията „Heavy Sound“, предлагаща музика, спорт и творчески дейности в необлагодетелствани райони, Кейт Мидълтън се опита да композира песен.

Принц Уилям се пошегува с музикалните умения на Кейт Мидълтън сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям се пошегува с музикалните умения на Кейт Мидълтън сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

След като натисна няколко бутона, за да миксира звуци, херцогинята се разсмя, чувайки несполучливия резултат, а принц Уилям се пошегува: „Моля, изключете го, от това ме заболяват ушите“. На тръгване Кейт се обърна към служители: „Извинете, че оставих толкова ужасна песен. Изтрийте я, изтрийте я!“, предават от edna.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар