Разводът ли е единствен изход за херцога?

Отношенията между принц Хари (36) и брат му Уилям (38) се влошават от ден на ден. След напускането на кралското семейство, преместването в Америка и многобройните интервюта с Хари и съпругата му Меган, връзката на принца с цялото британско кралско семейство ескалира толкова много, че изглежда невъзможно да се върне старата им  връзка. Експертът от кралското семейство Кинси Скофийлд успя да намери един начин и го сподели с Daily Star. Експертът обясни, че докато принц Хари не се разведе с Меган Маркъл и не се върне във Великобритания, дотогава отношенията на Хари с членовете на семейството няма да се променят.

За съжаление, мисля, че единственият начин да върнем нещата в релси е, ако принц Хари и Меган Маркъл се разведат и принцът се завърне сам във Великобритания. Хари обаче никога няма да остави децата си в друга държава “, каза Кинси Скофийлд пред Daily Star.

[caption id="attachment_667556" align="aligncenter" width="566"]Експерт: Само развод на Хари и Меган може помири херцога с брат му! (Още за драмата) Снимка: Гугъл[/caption] Спомнете си, че първите конфликти между принцовете Хари и Уилям започнаха още през 2016 г., когато по-малкият брат започна връзка с Меган Маркъл. Тогава херцогът на Кеймбридж усети, че тази връзка се развива твърде бързо. Уилям се опита да спре брат си и да го спаси от бърз брак с актрисата, но всичко това само влоши ситуацията и практически доведе до разрив в комуникацията на принцовете. А наскоро Хари хвърли поредната „бомба на истината“ върху кралското семейство. Оказа се, че той е недоволен от възпитанието, което баща му е дал и след смъртта на майка си се пристрастява към незаконни вещества, предават от wday.ru.