СЕМ забрани на Гала пиперливите разговори в „На кафе“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

СЕМ глоби Гала и „На кафе“

СЕМ забрани на Гала пиперливите разговори в „На кафе“. Разговорите на сексуална тематика рано сутрин в „На кафе“ по Нова телевизия вече са табу, научи „Уикенд“. Съветът за електронни медии е одрусал със солена глоба предаването след множество сигнали на възмутени зрителки.

Няколко месеца любимото предаване на домакините скандализираше с непрестанното провокиране на разговори за с*кс и алкохол, които са крайно неподходящи за този часови пояс.

Темите изместиха обичайните за сутрешно токшоу разговори. Възмутени зрителки затрупали с жалби СЕМ и настоявали за по-адекватен език и подходящи теми в сутрешните часове, като приложили цитати от най-пиперливите разговори в ефир.

Амбицирани да повишат зрителския интерес, панелистите в „На кафе“ оживено се впускаха рано сутрин в любопитни креватни признания. Неведнъж разговорите на Гала с коментаторите в студиото се въртяха все около това какви са интимните фантазии на хората и къде ги реализират.

Водещата откровено призна, че е прочела популярната книга „50 нюанса сиво“, която бе екранизирана, но изобщо не я впечатлила.

„Мога да напиша много по-интересна книга с такъв тип истории от „50 нюанса сиво“, хвърли бомбата Гала и намекна колко атрактивен полов живот води. Понякога обаче разговорите в студиото ставаха толкова провокативни, че водещата се разграничаваше от тях.

Друг път прехвърлилата 50-те блондинка от Плевен обсъждаше с панелистите от голи момичета в Дубай до еротичната платформа „OnlyFans“.

Никол Станкулова разказа за горещите си впечатления от Дубай. „Сега ще ви покажа едни женички, които се галят чисто голи, не къде да е, а в Дубай. Това ако се случи в България ще бъдат арестувани. Но там няма почти местно население…

СЕМ забрани на Гала пиперливите разговори в "На кафе" сн. Инстаграм

СЕМ забрани на Гала пиперливите разговори в „На кафе“ сн. Инстаграм

Ходят на почивка и си правят каквото искат. Всъщност в Дубай съм виждала най-много пр*ститутки. Там съм виждала един мъж на масата и 20 компаньонки с него. Това е масово явление там. Проблемът е, че са голи, но то и по ресторантите са полуголи. Това го правят основно рускини“, обясни надълго и широко синоптичката на Нова телевизия, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар